dilluns, 30 de setembre de 2013

MATRÍCULA ABIERTA Escuela Sociodeportiva del REAL MADRID

Des d'INJOVE ens demanen donar difusió a aquesta informació.


ESCUELA SOCIODEPORTIVA DE FÚTBOL del REAL MADRID que un año más se realiza en el estadio Mahonés.
El objetivo de la escuela es difundir los valores de respeto, compañerismo, igualdad, salud, motivación, autonomía, compromiso, autoestima, esfuerzo y solidaridad. Se llevará a cabo una enseñanza táctico-deportiva, y formación social y educativa.

EDADES: de 5 a 17 años
LUGAR: Estadio Mahonés
HORARIO: Categorias de edades menores: martes y jueves de 16 a 17 horas / Categorias de edades mayores: martes y jueves de 17 a 18 horas.
INICIO ACTIVIDAD: 23 de octubre
PRECIO: 30€ de matrícula y 12€ al mes. Nota: pueden haber semibecas del Real Madrid en caso de acreditar bajos ingresos familiares.
EQUIPACIÓN DEPORTIVA: Se facilitará la equipación oficial de la fundación del Real Madrid (pantalón, camiseta, medias y camiseta adicional).

Las INSCRIPCIONES están abiertas hasta el 15 de octubre y se tiene que aportar la siguiente información cumplimentada en la oficina de INJOVE en Av. Josep Maria Quadrado, 13:

 • Ficha de inscripción cumplimentada y firmada por los padres. Si el niño es mayor de 14 años también debe firmar (adjunta al email o colgada en la web de INJOVE).
 • Dni de uno de los padres o tutores.
 • Tarjeta sanitaria niño.
 • Certificado médico en caso necesario.
 • Libro familia donde aparezca inscrito el niño.
 • Fotografia tamaño carnet del niño.
 • En la inscripción debe figurar el número de cuenta donde se domicilio la cuota mensual.
 • Se debe adjuntar a la inscripción el ingreso de la matricula en alguno de estos números de cuenta:
 • BANCO SANTANDER: 0049 1804 10 2110400700
 • BANCO POPULAR: 0075 0204 95 0600614833
 • BANKIA: 2038 0445 38 6000029546  

Más información en la web de INJOVE: www.injovemenorca.com

dimecres, 25 de setembre de 2013

Protesta el proper divendres dia 27


Informació sobre les activitats extraescolars del curs 2013-2014S'adjunta el díptic amb la informació de les activtats extraescolars d'aquests curs 2013-2014.

Díptic cara A
Díptic cara B

Taula rodona dimecres dia 25 (19:00h) amb el Sr. Antoni Camps i amb el Sr. Josep Castells

A la reunió convocada amb el Sr. Antoni Camps s'ha afegit a darrera hora el Sr. Josep Castells. Sabem que es tard però creiem que es important per això preguem la màxima difussió. Hi haurà torn obert de preguntes.
Les dades de la convocatòria no han canviat.
25 setembre a les 19:00h al menjador de l'escola Angel Ruiz i Pablol. Hi haurà servei de guarda. Us esperem.

dilluns, 23 de setembre de 2013

5 minuts més tard a l'escola

L'Apima continuant amb la protesta per la nova llei d'educació i altres temes dels quals tots esteu al corrent, convoca, per demà dia 24 de setembre ENTRAR 5' MÉS TARD A L'ESCOLA. 
Feu-ne la difussió que creieu oportuna a tots els pares i mares que hi pogueu

Reunió extraescolars 2013-14. Dimarts 24 a les 19:30h

Dimarts 24 de setembre presentació a les 19:30 al menjador.

Amb assistència dels monitors de:

 • Educachef
 • Aloha
 • Mou-te ballant
 • Anglès

Les inscripcions es faran dijous 26 i divendres 27 de 17:00 a 19:00 al local de l'APIMA.

Escrit de l’Associació Estudiantil 20 de Juny, llegit día 18-9-2013 devant l’Ajuntament de Maó


Escrit de l’Associació Estudiantil 20 de Juny, llegit día 18-9-2013 devant l’Ajuntament de Maó

No volem que l’educació deixi de ser un servei públic de qualitat, ni cometre la irresponsabilitat de no defensar-lo. Lluitam contra el TIL, sobre el qual no s’ha fet consens ni planificació. Sí que volem anglès, però no així! També contra la LOMCE, que margina a aquells amb menys capacitats i ens separa cada cop més de les idees que dónen força a aquest dret que és l’educació. Juntament amb això, volem fer sebre la situació que docents i alumnat patim a les aules. Cada vegada som més alumnes i menys professors, aquells nens amb dificultats deixaran de ser atesos i les brutals retallades en educació, faran que l’escola que volem i teniem desapareixi totalment. A tot això hi sumem la injudta sanció als tres directors de Maó, els quals actuaren correctament i han pagat per comunicar allò que tota la comunitat educativa pensa i defensa. Demanem que tornin ja! Finalment demanar que ens ajudeu en aquesta lluita que és de tots, penjant cartells als balcons i cotxes i donant suport a les concentracions. Podem perdre uns dies de clase o podem perdre la resta de la nostra vida educativa resignant-nos i no fent res en contra d’aquestes polítiques que s’estan carregant l’ensenyament públic. Vestim Maó de color verd!!

Reunió amb el Sr. Camps el proper dimecres 25 a les 19:00h


L' Apima de l'escola Angel Ruiz i Pablo informa:

Que s'ha convocat una reunio amb el Sr. Camps,el proper dimecres 25 de setembre a les 19.00h, a l'escola A.Ruiz i Pablo d'Es Castell. Hi haurà servei de guarda.
Tothom que vulgui està convidat a assistir-hi, hi haurà torn obert per participar-hi.

dimarts, 10 de setembre de 2013

Informació sobre la vaga


El professorat dels diferents centres de Menorca estan convocats a una vaga en contra de les retallades, el TIL, l'expedient als directors de Maó i, malauradament, uns quants punts més en la llista.

Pel que hem pogut saber, el primer dia de classes, el divendres 13, les classes es duran a terme, ja que la Conselleria no ha donat permís per a la vaga durant aquest primer dia. No obstant, es faran als diferents centres actes de protesta fora de l'horari escolar.

Pel que fa a la vaga, comença el dilluns, 16. Els sondejos a què hem pogut accedir semblen indicar que la vaga serà seguida de forma massiva durant aquest primer dia (hi ha centres que ronden el 90% d'incidència)

La convocatòria de vaga indefinida segueix tota la setmana, però els professors de cada centre han de decidir quina serà la incidència en cada escola.

Us recordam, així mateix, que el divendres 13 celebrarem una assemblea de pares i mares al Centre de Convencions d'Es Mercadal. Durant aquesta setmana recaptarem informació per fer-vos arribar el dia de l'assemblea informativa i intentarem resoldre tots els vostres dubtes. La vostra presència hi serà molt important.