dimarts, 10 de setembre del 2013

Informació sobre la vaga


El professorat dels diferents centres de Menorca estan convocats a una vaga en contra de les retallades, el TIL, l'expedient als directors de Maó i, malauradament, uns quants punts més en la llista.

Pel que hem pogut saber, el primer dia de classes, el divendres 13, les classes es duran a terme, ja que la Conselleria no ha donat permís per a la vaga durant aquest primer dia. No obstant, es faran als diferents centres actes de protesta fora de l'horari escolar.

Pel que fa a la vaga, comença el dilluns, 16. Els sondejos a què hem pogut accedir semblen indicar que la vaga serà seguida de forma massiva durant aquest primer dia (hi ha centres que ronden el 90% d'incidència)

La convocatòria de vaga indefinida segueix tota la setmana, però els professors de cada centre han de decidir quina serà la incidència en cada escola.

Us recordam, així mateix, que el divendres 13 celebrarem una assemblea de pares i mares al Centre de Convencions d'Es Mercadal. Durant aquesta setmana recaptarem informació per fer-vos arribar el dia de l'assemblea informativa i intentarem resoldre tots els vostres dubtes. La vostra presència hi serà molt important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada