dissabte, 5 d’octubre del 2013

Marxa per l'educació


Benvolgudes mares i pares:
Com bé sabeu, són molts els esdeveniments en relació a l’ensenyament que estan succeint des de finals de curs passat i, especialment, els que es produeixen des de l’inici d’aquest curs: la vaga de docents, els expedients als directors i la imposició del decret TIL per part del Govern, a més de les retallades que cada un de nosaltres coneix del seu centre educatiu.
Els pares i les mares, organitzats com APIMAS i des de la FAPMA que empara les nostres associacions, ens hem coordinat per dur a terme diferents actuacions.
En aquest cas, us convidem a una gran marxa per l’educació que tindrà lloc el proper diumenge, dia 13 d’octubre:JUNTS FEIM CAMÍ PER L’EDUCACIÓ”
La idea és que des de cada poble de Menorca surti el major nombre de persones possibles en direcció a Es Mercadal,  on es finalitzaria la marxa i es compartiria un dinar, música i actuacions amb tota la comunitat educativa: mares, pares, alumnes docents, familiars i tots aquells que vulguin gaudir d’un dia de reivindicació i germanor mostrant el seu suport a l’EDUCACIÓ.
Per a les persones que arribeu en cotxe, a partir de les 12.30 h. hi haurà activitats artístiques de les que podrem gaudir tots junts. Així i tot, és important que en el darrer tram, el que anirà de la plaça Pare Camps des Mercadal fins als Quarters i que es preveu a les 13.30 h., ens hi sumem a peu tots els qui puguem.
El preu del dinar és de 5 € per a adults i infants majors de 7 anys i de 3 € per a infants menors de 7 anys (beguda no inclosa). Si no heu pogut comprar el tíquet del dinar des de l'APIMA del vostre centre, ho podreu fer directament el dia 13 allà mateix. També hi haurà venda de tíquets per a la beguda.
Després del dinar també hi haurà diferents actuacions fins a les 16.30 h. que serà el moment de la cloenda i de la tornada en busos (el transport serà gratuït) o en cotxes, els qui us hagueu deplaçat amb els vostres vehicles particulars.
Si voleu participar en l'animació i mostrar les vostres dots d'artistes, només ho heu de comunicar (camieducaciomenorca@gmail.com). .S'agrairà moltíssim la vostra participació.
Ben cordialment,

JUNTS FEIM CAMÍ PER L’EDUCACIÓ”
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IMPORTANT Retornar a l'APIMA del vostre centre abans del 10 d'octubre


Nom Família:


Nº persones caminant
Dinar-
Nº adults-infants menors 7 anys/ 5 €
Dinar-
Nº infants menors 7 anys/3 €
Nº Persones en cotxe
particular
Nº persones en bus de tornada














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada