dilluns, 18 de maig del 2015

VACANCES EN PAU 2015


L'Associació d'Amics i Amigues del Poble Sahrauí de Menorca un any més ha engegat el projecte Vacances en Pau 2015 per l'acollida de filletes i fillets dels campaments de refugiats sahrauís per aquest estiu. Aquesta és ja l'edició número 27 d'aquest programa d'acollida que ha portat a la nostra illa a centenars de filletes i fillets refugiats a passar uns mesos a Menorca.

El projecte consisteix en l'acolliment per part de famílies menorquines durant els mesos de juliol i agost d'un infant dels campaments de refugiats del Sàhara. Aquests joves d'entre 8 i 12 anys pateixen desnutrició, problemes per la falta d'aigua i problemes sanitaris i s'aprofita la seva estava per paliar aquesta situació. Passen revisions mèdiques de pediatria, oftalmologia i odontologia i realitzen actes per sensibilitzar sobre la causa del poble sahrauí, que ja fa 40 anys que sobreviu en uns campaments de refugiats.

Us demanam la vosta col·laboració per ajudar-nos a trobar famílies que estiguin dispostes a acollir un d'aquests infants i per si poden fer-ne difusió. L'acolliment és una gran oportunitat per conèixer una altra realitat, que no és tant llunyana a nosaltres i és un enriquiment tant per els infants sahrauís com també per les famílies d'acollida i sobretot per les nostres filles i fills.

Els adjuntem el cartell de Vacances en Pau 2015. Agrairíem que en féssiu difusió entre els mestres i professors i entre els pares dels alumnes.

Per qualsevol qüestió, no dubtin en contactar amb nosaltres al telèfon de Vacances en Pau: 680 69 80 80


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada