dimecres, 16 d’octubre del 2013

Convocatòria Aules Buides 18/10/2013

A continuació el comunicat de la FAPMA sobre la convocatòria d'aules buides del proper divendres dia 18:

Benvolgudes APIMES,

Tal i com es va acordar a l'Assemblea General de la FAPMA del passat 5 d'octubre, us fem arribar la proposta d'una JORNADA D'AULES BUIDES per al pròxim DIVENDRES18 D’OCTUBRE. Durant aquesta jornada, es demanaria a les famílies que no duguessin els fillets als Centres per donar suport a les reivindicacions dutes a terme per tota la comunitat educativa. 

Recordau que aquesta proposta va ser presa per l'Assemblea d'APIMES després de tenir en compte les respostes a les enquestes que alguns de vosaltres enviàreu i els vots directes del dia de la trobada d'Es Mercadal. Concretament, es va acordar que si la Conselleria no donava cap pas per a resoldre el conflicte, duríem a terme aquesta mesura. I, malauradament, així ha estat, ja que no s'ha fet el més mínim gest.

Us adjuntam unes octavetes perquè pugueu informar dels motius de la protesta. Us demanam que les reenvieu als associats i que les imprimiu i repartiu a totes les famílies. Naturalment, podeu completar aquesta informació de la informació i arguments que us semblin oportuns
Som conscients que aquest tipus d'acció són un trasbals per a les famílies, però també  esteim convençuts  que una acció contundent com aquesta pot servir per desencallar les negociacions i empènyer tots els sectors implicats al diàleg.

Us saludam atentament,

1 comentari:

  1. No sé a que tanto por ciento de padres se supone que representáis pero desde luego nuestros hijos SÍ acudirán al colegio. Esperamos que los profesores den las clases sin ningún tipo de contratiempo.

    ResponElimina